De website van Sun Sure Estates is met grote zorg samengesteld. Desalniettemin kan niet gegarandeerd worden dat alles van de vermelde prijzen en informatie volledig, juist of actueel is.

De prijzen, opties en eventuele acties worden aan Sun Sure Estates door de aannemers, projectontwikkelaars en makelaars ter beschikking gesteld. Wijzigingen van prijzen worden zo snel mogelijk op de website aangepast maar het is mogelijk dat bepaalde prijzen afwijken van de eventuele gangbare prijs bij de aannemer, projectontwikkelaar of makelaar. Helaas kan Sun Sure Estates niet de garantie bieden dat de prijzen nog van toepassing zijn bij het bezoeken van de objecten ter plaatse.

Sun Sure Estates kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. 

Aan de gegevens, zoals die op onze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Deze gegevens worden geheel vrijblijvend verstrekt, is alleen ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onze zijde en kunnen op elk moment gewijzigd worden.

Sun Sure Estates is een professionele adviseur die zich enkel richt op de verkoop van eigendommen aan de Costa Blanca en de regio Costa Blanca in Spanje.

Sun Sure Estates zijn geen architecten, constructeurs of advocaten en zijn dus niet aansprakelijk voor het foutief verschaffen van informatie welke op deze website wordt verstrekt. Klanten wordt verzocht zelf ook onderzoek te doen via hun accountant, fiscalist en juristen betreffende de correctheid van de informatie die via Sun Sure Estates wordt verschaft van projectontwikkelaars, aannemers en makelaars.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje