Maurice van Bladel, uw real estate agent voor Nederland

Reeds op 15-jarige leeftijd stond ik in mijn woonplaats Waalwijk bij een architectenbureau achter de tekentafel huizen te tekenen. Een prachtige hobby. In een later stadium kwam ik weer in aanraking met de architectenbranche. Vervolgens kwamen de Spanje projecten op mijn pad. Hier kon ik, naast de vele internationale ervaringen, de kennis van architectuur combineren met de prachtige huizen in Spanje.

Nederland is mijn marktgebied voor de Costa Blanca én de Costa del Sol projecten. Als bemiddelaar doe ik in Nederland voor u en voor onze Nederlandstalige real estate agent in Spanje het voorbereidende werk.

Ik kom daarom graag bij u langs om met enthousiasme, een eerlijk en passend advies te geven over een tweede huis of investering in de zonzekere streek in Spanje.

Betrouwbaar

Wij werken bijna uitsluitend met projecten waarvan al een modelhuis bestaat. U kunt dus goed zien hoe uw droomhuis eruit komt te zien.

Wij letten op een gunstige locatie en ligging, bouwkwaliteit, materialen, keuzemogelijkheden in accessoires en letten op de juridische aspecten.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje