Huub van den Abbeelen, uw real estate agent in Spanje

Ik ben geboren en getogen in het Noord-Brabantse Loon op Zand. Tijdens mijn carrière had ik me reeds toegelegd op het kopen, verbouwen en weer verkopen van woonhuizen. Met mijn familie kwam ik geregeld aan de Costa Blanca in Spanje. Sindsdien ben ik daar begonnen met het bemiddelen en ondersteunen van Nederlandse klanten die interesse hebben in het kopen van een nieuwbouwappartement, penthouse of een villa. 

Inmiddels heb ik aan de Costa Blanca veel ervaring opgebouwd met het vinden van de juiste projecten. Ik heb hier succesvolle bemiddelingen tot stand gebracht voor Belgische en Nederlandse klanten. De projecten begeleiden, het gemoedelijk en eerlijk met de mensen en de klanten omgaan zijn voor mij belangrijke voorwaarden.

Als bemiddelaar ben ik u graag van dienst om u hier aan de Costa Blanca te begeleiden met de aankoop van uw geliefde woning!

Huub van den Abbeelen
E: info@sun-sure-estates.com
T: +31 6 27 04 07 82

Maurice van Bladel, uw real estate agent voor Nederland

Reeds op 15-jarige leeftijd stond ik in mijn woonplaats Waalwijk bij een architectenbureau achter de tekentafel huizen te tekenen. Een prachtige hobby. In een later stadium kwam ik weer in aanraking met de architectenbranche. Vervolgens kwamen de Costa Blanca projecten op mijn pad. Hier kon ik, naast de vele internationale ervaringen, de kennis van architectuur combineren met de prachtige huizen in Spanje.

Nederland is mijn marktgebied voor de Costa Blanca projecten. Als bemiddelaar doe ik in Nederland voor u en voor onze real estate agent Huub van den Abbeelen in Spanje het voorbereidende werk.

Ik kom daarom graag bij u langs om met enthousiasme, een eerlijk en passend advies te geven over een tweede huis of investering in de zonzekere streek in Spanje.

Betrouwbaar

Wij werken bijna uitsluitend met projecten waarvan al een modelhuis bestaat. U kunt dus goed zien hoe uw droomhuis eruit komt te zien.

Ook worden al onze projecten van tevoren goed gecontroleerd. Wij letten op een gunstige locatie en ligging, bouwkwaliteit, materialen, keuzemogelijkheden in accessoires en letten op de juridische aspecten.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje