U wilt investeren in een woning aan de Costa Blanca

U bent op zoek naar een (tweede) woning aan de Costa Blanca in Spanje. Wij bieden u alleen nieuwbouwprojecten aan die zowel financieel als juridisch door ons gecheckt zijn. Zo weet u zeker dat u een verantwoorde en mooie beslissing kunt nemen.

Investeren in een woning in Spanje

U wilt investeren in een woning aan de Costa Blanca. Er zijn dan verschillende mogelijkheden:

  • U gaat zelf gebruik maken van de woning en u wilt de woning verhuren
  • U koopt een tweede woning (of meerdere woningen) als belegging en wil deze verhuren om er een goed rendement uit te halen. Eventueel kunt u deze woning(en) na een jaar of 5 weer verkopen om nog meer rendement te halen uit de overwaarde.

In beide gevallen kunnen we u helpen met de verhuur van uw woning in Spanje. We werken samen met plaatselijke en professionele organisaties die u alles uit handen kunnen nemen. Van verhuur van uw woning tot het bijhouden van het zwembad en het onderhouden van de tuin.

Wat betreft financieringsmogelijkheden voor een tweede woning in Spanje zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder deze:

  • U verhoogt de hypotheek op uw eigen woning. Met het vrijgekomen vermogen koopt u een woning aan de Costa Blanca. U kunt het geld ook gebruiken om het eigen verplichte deel van ongeveer 30% te financieren. Daarna kunt u de woning tegen een goed rendement verhuren.
  • U gebruikt uw eigen geld. Op dit moment levert geld op de bank niet veel op. Het is dan veel slimmer om uw geld te investeren in een woning zodat u rendement uit uw investering kunt halen.

Vrijblijvende afspraak

U kunt in Nederland of Belgiƫ geheel vrijblijvend een afspraak maken met Maurice van Bladel voor meer informatie over de projecten en de verschillende financieringsmogelijkheden.

De woningen bezoeken?

Heeft u op onze website woningen aan de Costa Blanca gezien die u wilt bezoeken? Huub van de Abbeelen laat u graag ter plekke alles zien. Hij woont al jaren in Spanje en kent alle partijen die nodig zijn om een (tweede) huis in Spanje te kunnen kopen. U bezoekt samen met hem de nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca die uw interesse hebben. Hij laat u ook kennis maken met de notaris en de advocaat en laat u de prachtige omgeving zien.

Neem direct contact op

Als u vragen hebt, of u wilt een afspraak maken met Maurice of Huub, dan kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon of Whatsapp.

+31 6 27 04 07 82

Of vul hieronder uw gegevens in...

…en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Over Sun Sure Estates

Wij werken bijna uitsluitend met projecten waarvan al een modelhuis bestaat. U kunt dus goed zien hoe uw droomhuis eruit komt te zien

5/5

Een greep uit ons aanbod

We zetten er een aantal op een rijtje