Op zoek naar een (tweede) woning in Spanje?

U bent op zoek naar een (tweede) woning aan de Costa Blanca in Spanje. Wij bieden u alleen nieuwbouwprojecten aan die zowel financieel als juridisch door ons gecheckt zijn. Zo weet u zeker dat u een verantwoorde en mooie beslissing kunt nemen.

Gezondheidsredenen

U wilt graag om gezondheidsredenen verhuizen naar de Costa Blanca. Als u reumatische klachten of een andere aandoening zoals COPD hebt, kan dat een argument zijn om een woning te kopen aan de Costa Blanca. De Wereldgezondheidsorganisatie Unesco bevestigt dat de aanwezigheid van de zoutmeren in de streek van Torrevieja aan Costa Blanca, de meest gezonde en heilzame streek van Europa is.

Het wonen aan de Costa Blanca met het microklimaat en de zilte lucht aan de kust en rondom de zoutmeren heeft een bewezen positieve invloed op mensen met niet alleen luchtwegproblemen, reumatische klachten of allerlei allergieën, maar ook voor mensen met huidproblemen zoals eczeem en psoriasis.

Vrijblijvende afspraak

U kunt in Nederland of België geheel vrijblijvend een afspraak maken met Maurice van Bladel voor meer informatie over de projecten en de verschillende financieringsmogelijkheden.

De woningen bezoeken?

Heeft u op onze website woningen aan de Costa Blanca gezien die u wilt bezoeken? Huub van de Abbeelen laat u graag ter plekke alles zien. Hij woont al jaren in Spanje en kent alle partijen die nodig zijn om een (tweede) huis in Spanje te kunnen kopen. U bezoekt samen met hem de nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca die uw interesse hebben. Hij laat u ook kennis maken met de notaris en de advocaat en laat u de prachtige omgeving zien.

 

Neem direct contact op

Als u vragen hebt, of u wilt een afspraak maken met Maurice of Huub, dan kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon of Whatsapp.

+31 6 27 04 07 82

Of vul hieronder uw gegevens in...

…en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Over Sun Sure Estates

Wij werken bijna uitsluitend met projecten waarvan al een modelhuis bestaat. U kunt dus goed zien hoe uw droomhuis eruit komt te zien

5/5

Een greep uit ons aanbod

We zetten er een aantal op een rijtje