Een woning in Spanje kopen doet u uiteraard wel overwogen. Wij staan voor een persoonlijke en professionele aanpak, en we zullen er alles aan doen u goed te begeleiden bij de aankoop van de woning. Wij bieden u daarom alleen nieuwbouwprojecten aan, die financieel en juridisch door ons gecheckt zijn.

In Nederland vindt een eerste persoonlijke ontmoeting plaats met mede-eigenaar Maurice van Bladel waar uw wensen en budget worden doorgenomen voor de tweede woning in Spanje. De verschillende woningen waar uw voorkeur naar uit gaat wilt u natuurlijk ook het liefst in het echt zien. Maar ja, hoe gaat u dat doen? Daarnaast koopt u ook niet elke dag een huis in Spanje.

Daarom bieden wij de mogelijkheid van een professionele bezichtigingsreis aan naar de Costa Blanca en nemen wij u mee! Gedurende de twee of drie kijk- en infodagen wordt u persoonlijk door Huub van den Abbeelen ter plaatse geheel ontzorgd. Huub woont al vele jaren in Spanje en kent alle partijen die nodig zijn om uw woonwens in te vullen.

Huub haalt u persoonlijk op van luchthaven Alicante en laat u, door eerst de planning door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje, vervolgens kennis maken met de prachtige omgeving, recreatieve mogelijkheden, bezienswaardigheden en de door u gewenste woningen te bezichtigen. Daarnaast laat Huub u ook kennis maken met de notaris en advocaat om de kijk- en infodagen te completeren.

Huub brengt u weer persoonlijk terug naar de luchthaven Alicante en gaat u naar huis met complete en overtuigende informatie om uiteindelijk goed overwogen een heel mooie keuze te maken!

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje