Wilma

Wij zijn in contact gekomen met Maurice via onze makelaar in Nederland. Maurice is ons vervolgens komen bezoeken (met een gebakje) en hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en had enige optie(s) voor ons. Het contact met Maurice was prettig zonder enige vorm van ‘dwang of pressie’.

Maurice heeft ons in contact gebracht met de locale agent aldaar, Marco die ons eveneens zeer vriendelijk heeft ontvangen, goede uitleg heeft gegeven en de optie(s) heeft laten zien. Marco is zéér betrouwbaar, dienstverlenend en servicegericht. Ook na de aankoop onderhouden wij nog een goed contact met Marco die ons voorziet van advies en raad bij diverse vragen die nog opspelen. Kortom, uiterst tevreden en een aanrader!

Micheal A.

Dag Maurice,


Zo erg lief van jullie/jou, hebben net een mooi bos bloemen ontvangen. Hartelijk dank ervoor. Ik zal jullie blijven promoten omdat jullie formule open, transparant en uniek is in het benaderen van (potentiële) kopers. 
.

Marco R.

Wij kunnen Sun Sure Estates van harte aanbevelen. In augustus vorig jaar kwamen wij met hen in contact. Na een super georganiseerde bezichtigings-trip, verzorgd door de lokale agent en afgestemd op onze behoeften, hebben wij na drie dagen ons plekje gevonden en meteen ook gekocht. Ook daarna zijn we goed en intensief begeleid in de aanloop naar de uiteindelijke overdracht in december vorig jaar. Nog steeds hebben we leuk contact met elkaar. Zeker een aanrader.

Iphigene v.d. W

Via een makelaar in Nederland in contact gekomen met de agent van Sun Sure Estates. Was nog volop in de corona tijd en hebben zodoende telefonisch contact met hen gehad. Goed uitgelegd wat wij wilden en de agent is zelfs speciaal naar sommige projecten gereden om via een video te laten zien hoe het er was. Hij luistert goed naar wat je wel en niet wilt. Hij heeft ons goed begeleid bij het proces en zelfs daarna toen wij eindelijk naar Spanje konden om de sleutel in ontvangst te nemen  en na twee dagen mijn man onverwachts gezondheidsproblemen kreeg en direct in het ziekenhuis terecht kwam stond hij klaar om te helpen. Had mij geen betere, menselijker makelaar kunnen wensen. Hij dringt zich niet op maar vraag gerust alles.

Nancy A.

Wij zijn zeer tevreden dat we via via in contact gekomen zijn met Sun Sure Estates. Tijdens de 4 dagen heeft de lokale agent ons zeer professioneel begeleid in het zoeken van een droomappartement.  Hij kent de streek door en door, heeft veel kennis van de bouwprojecten en luistert zeer goed naar de klant.  Ook de service na de verkoop is top. Wij konden met een gerust hart terug naar België vliegen.

Alles wordt nadien prima afgehandeld.  Een aanrader !

Grtjes

Nancy

Johan P.

Voor het eerst contact gehad met Sun Sure Estates voor de verkoop van ons appartement. Door de vele contacten met de ontwikkelaars heeft de lokale agent de beste oplossingen voor een snelle verkoop! Daarnaast heeft hij een aantal mooie nieuwbouw projecten onder zijn hoede en kent het gebied en de markt zeer goed.

Na het bespreken van jouw specifieke wensen wordt er gezocht na een perfecte oplossing. Hij neemt altijd zijn telefoon op of belt je terug, iets wat normaal lijkt maar niet altijd is. Daarnaast is hij zeer goed bereikbaar via whatsapp en stuurt ook regelmatig updates door. Al met al een hele fijne en prettige ervaring.

Sebastiaan J.

Na wat huizen gezien te hebben in Orihuela Costa, kwam ik via via in contact met Sun Sure Estates. Het was wat laat dag, maar hij had de tijd genomen om een bezichtigingsdag te organiseren. Afspraak gemaakt, een bakkie gedaan, prettige kennismaking en huizen bekijken. De bezichtigingen waren wat noordelijker van Orihuela Costa. Re-Sale bekeken en daarna nieuwbouw. De nieuwbouw was fantastisch wat ik gezien heb. Het fijne is dat je gewoon in je eigen taal geholpen word. Nogmaals dank voor je tijd en inzicht. Tot gauw.

Feder S.

Ik ben erg tevreden over Sun Sure Estates. Ik heb contact met hem gezocht vanuit Nederland omdat ik geïnteresseerd was in een huis, wat hij in de verkoop had. Na enige tijd heen en weer bellen en appen, heb ik besloten om het vliegtuig in te stappen. Eenmaal in Spanje heeft de lokale agent alle moeite gedaan, uiteraard met de juiste voorbereiding, om ons zoveel mogelijk huizen te laten zien. En van de prachtige omgeving te laten genieten. Een echte aanrader dus!

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje