blank

Nancy A.

Wij zijn zeer tevreden dat we via via in contact gekomen zijn met Huub van Sun Sure Estates. Tijdens de 4 dagen heeft Huub ons zeer professioneel begeleid in het zoeken van een droomappartement.  Hij kent de streek door en door, heeft veel kennis van de bouwprojecten en luistert zeer goed naar de klant.  Ook de service na de verkoop is top. Wij konden met een gerust hart terug naar België vliegen.

Alles wordt nadien prima afgehandeld.  Een aanrader !

Grtjes

Nancy

blank

Johan P.

Voor het eerst contact gehad met Huub in 2019 voor de verkoop van ons appartement. Door de vele contacten bij makelaars heeft Huub de beste oplossingen voor een snelle verkoop! Daarnaast heeft Huub een aantal mooie nieuwbouw projecten onder zijn hoede en kent het gebied en de markt zeer goed.

Na het bespreken van jouw specifieke wensen wordt er gezocht na een perfecte oplossing. Huub neemt altijd zijn telefoon op of belt je terug, iets wat normaal lijkt maar niet altijd is. Daarnaast is hij zeer goed bereikbaar via whatsapp en stuurt ook regelmatig updates door. Al met al een hele fijne en prettige ervaring.

blank

Sebastiaan J.

Na wat huizen gezien te hebben in Orihuela Costa, kwam ik via via in contact met Huub. Het was wat laat dag, maar Huub had de tijd genomen om een bezichtigingsdag te organiseren. Afspraak gemaakt een bakkie gedaan prettige kennismaking en huizen bekijken. De bezichtigingen waren wat noordelijker van Orihuela Costa. Re-Sale bekeken en daarna nieuwbouw. De nieuwbouw was fantastisch wat ik gezien heb. Het fijne is dat je gewoon in je eigen taal geholpen word. Huub nogmaals dank voor je tijd en inzicht. Tot gauw.

blank

Feder S.

Ik ben erg tevreden over Huub. Ik heb contact met hem gezocht vanuit Nederland omdat ik geïnteresseerd was in een huis, wat hij in de verkoop had. Na enige tijd heen en weer bellen en appen, heb ik besloten om het vliegtuig in te stappen. Eenmaal in Spanje heeft Huub alle moeite gedaan, uiteraard met de juiste voorbereiding, om ons zoveel mogelijk huizen te laten zien. En van de prachtige omgeving te laten genieten. Een echte aanrader dus!

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje