Vrijblijvend advies Costa Blanca projecten Spanje

Bedankt voor het bezoeken van onze website en de getoonde interesse in een woning in de zonzekere streek aan de Costa Blanca. Wij zijn voor u de Nederlandse bemiddelaar aan de Costa Blanca. In Nederland hebben wij ook een steunpunt voor u.

Laat u zich op onze website inspireren door de mooie en gevarieerde projecten. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij sturen u graag informatie over de projecten waar u echt iets aan heeft en waar u verder mee kunt.  

U kunt met Maurice van Bladel, uw steunpunt in Nederland, een afspraak in Nederland of België maken. Hij doet voor u en onze bemiddelaar Huub van den Abbeelen aan de Costa Blanca voorbereidend werk. Geheel vrijblijvend.
Dat betekent o.a. meer informatie over de projecten, financieringsmogelijkheden, de hulp en de taak van de lokale notaris, de (Nederlandstalige) advocaat en een bezichtigings- en informatiereis.

Huub van den Abbeelen is uw bemiddelaar aan de Costa Blanca. Gaat u op een bezichtigings- en informatiereis naar Spanje? Dan is Huub de uitgelezen ondersteuning ter plaatse. 

Huub haalt u persoonlijk op van de luchthaven. Hij laat u kennis maken met de prachtige omgeving, recreatieve mogelijkheden, bezienswaardigheden en het bezoeken van de door u gewenste woningen. Daarnaast laat Huub u ook kennis maken met de notaris en advocaat om de bezichtigings- en informatiereis te completeren.

Huub brengt u weer persoonlijk terug naar de luchthaven. U gaat naar huis met antwoorden op al uw vragen voor het nemen van een voor u verantwoorde en mooie beslissing.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje