Vrijblijvend advies Costa Blanca en Costa del Sol projecten in Spanje

Bedankt voor het bezoeken van onze website en de getoonde interesse in een woning in de zonzekere streek aan de Costa Blanca of Costa del Sol. Wij zijn voor u de Nederlandse bemiddelaar die een breed aanbod heeft in deze verschillende mooie Spaanse regio’s! In Nederland ben ik uw steunpunt en in Spanje mijn Nederlandse collega’s.
 
Laat u zich op onze website inspireren door de mooie en gevarieerde projecten. Wilt u graag meer weten of staat uw gewenste woning er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wij sturen u graag informatie over de projecten waar u echt iets aan heeft en waar u verder mee kunt.  

U kunt met Maurice van Bladel een afspraak in Nederland of België maken. Hij doet voor u en onze Nederlandse bemiddelaar het voorbereidende werk. Geheel vrijblijvend. Dat betekent o.a. meer informatie over de projecten aan de Costa Blanca of Costa del Sol, financieringsmogelijkheden, de hulp en de taak van de lokale notaris, de (Nederlandstalige) advocaat en een bezichtigingsreis
 
Gaat u op een bezichtigingsreis naar Spanje? Dan is de Nederlandse collega, die ook vloeiend Engels en Spaans spreekt, de uitgelezen ondersteuning ter plaatse. 
 
Mijn collega haalt u desgewenst persoonlijk op van de luchthaven. Hij laat u kennis maken met de prachtige omgeving, recreatieve mogelijkheden, bezienswaardigheden en het bezoeken van de door u gewenste woningen. Daarnaast laat hij u ook kennis met de advocaat om de bezichtigingreis te completeren.
De collega brengt u weer persoonlijk terug naar de luchthaven. U gaat naar huis met antwoorden op al uw vragen voor het nemen van een voor u verantwoorde en mooie beslissing.
 

Vrijblijvend advies Dubai

Ook voor de Dubai projecten kunt u in Nederland of België een afspraak maken met Maurice van Bladel. Als bemiddelaar doet hij het voorbereide werk van de collega’s in Dubai. Geheel vrijblijvend. Dat betekent onder meer informatie over de projecten doornemen en het bespreken van een bezichtigingsreis.

De collega haalt u persoonlijk op van de luchthaven in Dubai. Hij laat u kennis maken met de omgeving, de projecten waarin u interesse heeft getoond, geeft de recreatieve mogelijkheden aan enzovoort. Ook voor het regelen van de formaliteiten brengt hij u in contact met een Nederlandstalige deskundige.

Bij vertrek wordt u desgewenst door de collega persoonlijk terug naar de luchthaven van Dubai gebracht. U gaat naar huis met antwoorden op al uw vragen voor het nemen van een voor u verantwoorde en mooie beslissing.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje