Vrijblijvend advies Costa Blanca projecten Spanje

Bedankt voor het bezoeken van onze website en de getoonde interesse in een woning in de zonzekere streek aan de Costa Blanca. Wij zijn voor u de Nederlandse bemiddelaar aan de Costa Blanca. In Nederland hebben wij ook een steunpunt voor u.

Laat u zich op onze website inspireren door de mooie en gevarieerde projecten. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij sturen u graag informatie over de projecten waar u echt iets aan heeft en waar u verder mee kunt.  

U kunt met Maurice van Bladel, uw steunpunt in Nederland, een afspraak in Nederland of België maken. Hij doet voor u en onze Nederlandse bemiddelaar, die ook vloeiend Engels en Spaans spreekt, aan de Costa Blanca het voorbereidende werk. Geheel vrijblijvend.
Dat betekent o.a. meer informatie over de projecten, financieringsmogelijkheden, de hulp en de taak van de lokale notaris, de (Nederlandstalige) advocaat en een bezichtigings- en informatiereis.

Gaat u op een bezichtigings- en informatiereis naar Spanje? Dan is de Nederlandse collega de uitgelezen ondersteuning ter plaatse. 

Mijn collega haalt u persoonlijk op van de luchthaven. Hij laat u kennis maken met de prachtige omgeving, recreatieve mogelijkheden, bezienswaardigheden en het bezoeken van de door u gewenste woningen. Daarnaast laat hij u ook kennis maken met de notaris en advocaat om de bezichtigings- en informatiereis te completeren.

De collega brengt u weer persoonlijk terug naar de luchthaven. U gaat naar huis met antwoorden op al uw vragen voor het nemen van een voor u verantwoorde en mooie beslissing.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op

    Een greep uit ons aanbod

    We zetten er een aantal op een rijtje