Op zoek naar een (tweede) woning in Spanje?

U bent op zoek naar een (tweede) woning aan de Costa Blanca in Spanje. Wij bieden u alleen nieuwbouwprojecten aan die zowel financieel als juridisch door ons gecheckt zijn. Zo weet u zeker dat u een verantwoorde en mooie beslissing kunt nemen.

Tweede woning in Spanje

U bent (bijna) met pensioen en u wilt graag een woning in Spanje kopen. Wij bieden prachtige woningen aan de Costa Blanca aan. U kunt zelf natuurlijk definitief naar Spanje verhuizen, maar u kunt ook een tweede woning als vakantiewoning aan de Costa Blanca kopen. Als u in de periode dat u in Nederland verblijft, de woning wil verhuren, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. We werken samen met plaatselijke en professionele organisaties die u alles uit handen kunnen nemen. Van verhuur van uw woning tot het bijhouden van het zwembad en het onderhouden van de tuin.

Vrijblijvende afspraak

U kunt in Nederland of Belgiƫ geheel vrijblijvend een afspraak maken met Maurice van Bladel voor meer informatie over de projecten en de verschillende financieringsmogelijkheden.

De woningen bezoeken?

Heeft u op onze website woningen aan de Costa Blanca of Costa del Sol gezien die u wilt bezoeken? De Nederlandse agenten, die vloeiend Spaans spreken, laat u ter plekke graag alles zien. Zij wonen al jaren in Spanje en kent alle partijen die nodig zijn om een (tweede) huis in Spanje te kunnen kopen. U bezoekt samen met hem de nieuwbouwprojecten die uw interesse hebben. Hij laat u ook kennis maken met de notaris en de advocaat en laat u de prachtige omgeving zien.

Neem direct contact op

Als u vragen hebt, of u wilt een afspraak maken met Maurice of Huub, dan kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon of Whatsapp.

+31 6 27 04 07 82

Of vul hieronder uw gegevens in...

…en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Over Sun Sure Estates

Wij werken bijna uitsluitend met projecten waarvan al een modelhuis bestaat. U kunt dus goed zien hoe uw droomhuis eruit komt te zien

5/5

Een greep uit ons aanbod

We zetten er een aantal op een rijtje